Welkom op Sinterklaasplaatjes.nl!

Op de website Sinterklaasplaatjes zijn heel veel leuke en mooie afbeeldingen en animaties terug te vinden van Sinterklaas en Zwarte Piet. Naast deze animaties ben je hier echter aan het juiste adres voor nog meer veel meer plaatjes! Wat bijvoorbeeld te denken van de mooiste afbeeldingen van Amerigo? Of misschien ben je wel gewoon op zoek naar mooie plaatjes van de lekkerste snoep of het grote, zware boek van Sinterklaas? Hier op Sinterklaasplaatjes.nl is een enorm groot aanbod aan leuke plaatjes van Sinterklaas terug te vinden en weet je wat het mooiste van alles is? Dat je deze plaatjes ook nog eens mag gebruiken op je eigen website! Twijfel dan ook niet langer en ontdek snel de mooiste Sinterklaas en Zwarte Piet plaatjes hier op Sinterklaasplaatjes.nl!

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op alle pagina's die onderdeel uitmaken van de website Sinterklaasplaatjes.nl.

Algemeen
Bezoekers van Sinterklaasplaatjes.nl die gebruikmaken van de plaatjes op deze website of die gewoon de pagina's waar de plaatjes zich op bevinden bezoeken stemmen integraal in met de inhoud van deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Sinterklaasplaatjes.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan het voorvallen dat de informatie op deze website niet geheel correct is. Enige schade die voortvloeit uit het maken van beslissingen of het gebruikmaken van de plaatjes en / of informatie die terug te vinden is op Sinterklaasplaatjes.nl kan in geen geval verhaald worden op Sinterklaasplaatjes.nl. De website aanvaart dan ook geen enkele aansprakelijkheid.

Copyright
Voor zover bekend rust er op de plaatjes die terug te vinden zijn op de website Sinterklaasplaatjes.nl geen copyright. Mocht dat wel het geval zijn en mocht u dit kunnen aantonen, dan zullen wij de plaatjes in kwestie vanzelfsprekend meteen verwijderen.

Links
Op Sinterklaasplaatjes.nl worden op verschillende plaatsen links weergegeven. Deze links betreffen websites van derden waar Sinterklaasplaatjes.nl geen beheer over heeft. Het spreekt dan ook voor zich dat Sinterklaasplaatjes.nl in geen geval aansprakelijk gesteld kan worden voor de inhoud van dergelijke websites.